Sedgley Park School

Project Information

Requirement:
Double Classroom Extension
Client:
Sedgley Park Community Primary School
Location:
Prestwich, Manchester
Year:
2015
Client Feedback:

“Thanks to Spacemaker we have been able to expand our classroom space we actually contacted two other modular building companies had turned down the works at Sedgley due to the location of the building stating that it was an “impossible job”

Sue Kemp – Sedgley School

Due to the increased enrolment at Sedgley School the headmaster was in desperate need of extra classroom space to accommodate the extra pupils in attendance.

Spacemaker were able to offer a site visit to discuss the requirements, we met John Gregory and Sue Kemp on site and were able to design a modular building that would give two double classroom spaces, complete with fire exits and large entrance ramp area for the children. Due to the location of the available space Spacemaker needed to remove some fencing temporarily to gain access to the site and use track way to transport the buildings over a grass play area and install the pad foundations needed for the new modular to be sited on top of. The whole installation was done in just two days over the summer holidays.